en
Všechny příspěvky blogu

Propojení s bankou | nová služba od Shoptetu

Autor: Aneta Klimková 18. 09. 2022 Nezařazené
Propojení s bankou

Máme super zprávu pro všechny Shoptet e-shopaře! V Shoptet Pay byla nově spuštěna služba Propojení s bankou, která zjednoduší párování objednávek s platbami převodem a urychlí zpracování objednávek a expedici zboží.

Co je to Shoptet Pay

Než se začneme bavit o nové službě, pojďme si ještě ve zkratce říct, co je to Shoptet pay. Jedná se o na míru integrovanou platební bránu. Shoptet pay je pro všechny shopteťáky zdarma, bez nutnosti instalace. Vše nastavíte v administraci.

Nová služba Propojení s bankou

K čemu tedy nová služba Propojení s bankou slouží? Díky nové službě spárujete objednávky s platbami převodem na jeden klik. Služba funguje také na objednávky placené dobírkou. Tedy v případě, že vám dodavatel zasílá jednotlivé platby za každou doručenou objednávku. Propojení s bankou je spuštěno v Shoptet pay, ale můžete ji využít i při použití jiné platební brány.

Platby se párují na základě variabilního symbolu, ale také na základě zprávy pro příjemce nebo SEPA referenci. To znamená, že služba páruje platby v různých měnách. Více o tom, jak služba funguje se dozvíte na www.shoptet.cz.


Zdroj: Shoptetpay.com

Pro koho je nová služba určena

Nová služba je určena pro všechny shopteťáky, takže i když zatím nevyužíváte v e-shopu Shoptet pay můžete si vše aktivovat v administraci e-shopu. Pokud máte aktivní službou Online platba kartou, máte tarif Enterprise nebo Shoptet Premium je pro vás nová služba zdarma. Pro ostatní je aktivace za 200 Kč/měsíc.

Jak službu nastavit?

V Shoptet Pay administraci si navolíte svoji banku, po přesměrování na přihlašovací stránku internetového bankovnictví musíte provést ověření. Po úspěšném ověření se provede bezpečné propojení mezi Shoptetem a vaší bankou (seznam podporovaných bank).


Zdroj: Shoptetpay.com

Za nás je tahle novinka obrovským přínosem! Protože ušetřený čas, který byste věnovali párování objednávek se dá využít mnohem lépe. S případnou implementací nové služby se můžete obrátit na nás.

Zdroje:

https://blog.shoptet.cz/propojeni-s-bankou/
https://www.shoptetpay.com/cs/

Sdílet příspěvek

Další články

Všechny příspěvky

Máte zájem o naše služby?

Ozvěte se nám, rádi navrhneme řešení na míru i pro Vás!