en
Všechny příspěvky blogu

Seznamte se.. náš CEO Jirka!

Autor: Simona Kokořová 28. 10. 2021 tým

Že je náš CEO Jirka Horák duší Surface je asi jasné. Při nedávné revizi naší vlastní marketingové strategie většina z nás definovala Surface právě tak, jako známe Jirku a jak ho možná znáte i Vy. Zkrátka Surface = Jirka.

A jak vidí marketing, podnikání a Surface právě Jirka? Přesně tyto otázky jsme mu položili a odpovědi na ně Vám se správnou mírou hrdosti sdílíme:

Jak jsi se dostal právě k marketingu a co tě na něm baví?
Asi v dětství, když jsem rodičům prezentoval zázračné vlastnosti tenisek, které chci koupit a přínos pro ně, když je dostanu 😉  Baví mě vymýšlet věci, propojovat lidi a doručovat dohodnutý výsledek.

Jak bys třemi slovy definoval digitální svět?
Možnosti, příležitost, hrozba. A neomezuj mě na tři slova 😉

Jak vznikl Surface?
Začal jsem před 20 lety s weby, kdy jsem je uměl i dělat. Zjistil jsem však, že když řeším vše s klienty, nemohu programovat a tím i úroveň, kterou chci dodávat klientům, prostě nemohu zvládat. Tak jsem spojil síly s grafikem a programátorem a postupně to rostlo, hlavně díky spokojeným klientům, kteří nás dále doporučovali…taková klasická „nuda“, žádný zázrak 😉

Je něco ze začátků, na co rád vzpomínáš?
Jasně, je toho tolik, že za týden ti to snad stihnu povykládat 😉 Ale vážně, těch příběhu je moc. Jak skvělých, tak úsměvných, tak těch poučných, které stály i hodně sil a peněz 😉

Co je to hlavní, co tě podnikání naučilo?
Vztahy jsou nejvíce, jak v byznysu, tak kdekoliv jinde. Těžko se budují, lehko o ně lze přijít. Tým je síla, sladěný tým „rodina“. Prací trávíme mnoho hodin denně, tak je potřeba mít lidi, které chci vidět, mám je rád a pracovní vztah má přesah.

Chtěl jsi někdy „utéct“ a proč jsi to neudělal?
Jasně, to asi každý podnikatel, ale to by bylo moc jednoduché 😉, a jak řekl jeden vizionář i realizátor „Podnikat je někdy stejné, jako se dívat do propasti a žvýkat střepy“. Ale hlavně, sny se neopouštějí. U mě to není otázkou, zda je naplním, ale kdy je naplním. Ať jsou pracovní, nebo jiné.

Co ti pomáhá zvládnout náročnost tvé pozice?
Víra, příroda, sport, žena, rodina, povaha a tým v Surface. 😉

Co považuješ za největší úspěch Surface?
Vybudování důvěry klientů, sladěného týmu, jak po pracovní, tak lidské stránce…bez všech těchto věcí bychom už neexistovali.

Jak bys definoval Surface jako agenturu?
Nápaditá, operativní, realizující agentura, s fokusem na výsledek.

Co myslíš, že právě Surface svým klientům přináší?
Spolehlivost, komplexnost, agilitu, dodání výsledků a tím pádem pohodu, když jim vše funguje. 😉

Jak bys definoval Surface tým?
Nadšení a boží lidi, kteří tvoří skvělé a funkční projekty.

Firemní dovolená - Tenerife, 2018
Firemní dovolená - Tenerife, 2018

A klasická otázka na závěr: Jaké máš další plány? Kam bys Surface rád posunul?
Chci, abychom dodávali 5-ti chodové menu, s kapelou, tancem, vířivkou a růžemi pro dámu 😉
Často s klienty řešíme problém, že mají i více jak 5 dodavatelů na služby (grafika, programování, ppc, social, offline, hosting, domény…). Nezvládají v tom mít pořádek, nemají vše promyšleno jako celek. Neví, co kdo řeší, a protože je dodavatelů hodně, tak se vždy najde nějaký nefunkční – není výjimkou, že jen prvotní reakce trvají týdny, nebo prostě služby už neumí dodat. Často si necháme podepsat plnou moc a komunikujeme za klienta s jednotlivými dodavateli my, abychom vše rozpohybovali. Je to zdlouhavé a únavné pro všechny strany a stojí to zbytečně moc času a peněz. Nebylo by lepší je raději investovat do pořádné dovolené? A ano, i když mi zavoláte, a řeknete, že potřebujete zajistit dovolenou na Kanárských ostrovech, včetně programu na míru…tak i tohle vám zajistíme 😉 A toto je přesně to, co klienti nakonec nejvíce ocení. Mají jednu firmu, která jim zajistí vše.

Firemní dovolená - Tenerife, 2018
Firemní dovolená - Tenerife, 2018
Sdílet příspěvek

Další články

Všechny příspěvky

Máte zájem o naše služby?

Ozvěte se nám, rádi navrhneme řešení na míru i pro Vás!