en
Všechny příspěvky blogu

Seznamte se s Anetou!

Autor: Simona Kokořová 30. 05. 2022 tým

Aneta začala se Surface spolupracovat během studia Marketingových komunikací na Univerzitě Tomáše Bati ve Zlíně. Protože spokojenost byla oboustranná, zakotvila v  Surface i po škole a od července 2021 je u nás na full time. Aneta je pro nás super parťačka, týmový hráč v tom nejlepším slova smyslu. Zkrátka je takové naše firemní sluníčko.

Co u nás Aneta dělá?

Aneta se rychle stala naší královnou sociálních sítí aneb social media manager. S přehledem tvoří nejen obsah, ale k příspěvkům si bez problémů zvládne udělat i kreativu. Podílí se i na tvorbě komplexních marketingových strategií, brandingu a v neposlední řadě i výkonnostních kampaních.

Co musí ovládat?

Aneta, jako social media manager, skvěle ovládá nástroje pro správu sociálních sítí. A je jí úplně jedno, jestli sedí v kanceláři u stolu nebo má pouze telefon v ruce. Pokud nechystá kreativu přímo grafik, Aneta si poradí v Canvě nebo s Photoshopem. Při výkonnostním marketingu pracuje s  Sklik, Google Ads nebo zbožovými srovnávači. Co je ale její hlavní devíza? Bezpochyby kreativita a nápaditost. Při tvorbě komplexních marketingových strategií náš marketingový tým generuje, i díky Anet, skvělé nápady! Těm pak, spolu s klienty, vdechujeme život. A tohle jde Anetě také skvěle.

Bez čeho by to nešlo?

Digitální svět a online marketing se mění skoro světelnou rychlostí. Bez nadšení z tohoto světa a ochotě učit se, neustále hledat, a snažit se nejen držet krok, ale být alespoň v něčem o kousek napřed, by to opravdu nešlo. A přesně taková je Aneta. Nadšená ze své práce, a když se přidá spokojenost klienta… ideální stav. Občas se v Surface neobejdeme bez zaváhání nebo drobných chyb, ke kterým se Aneta vždy staví čelem a rychle je napraví nebo promění v něco ještě lepšího, než jsme původně zamýšleli.

Aneta 2020 vs Aneta 2022

Jak Aneta sama ohodnotila svou evoluci? „Aneta v roce 2020 byla jako Alenka v říši divů, když od „učebnic“ ve škole přišla do praxe. A rychle jsem vystřízlivěla! Jirka mě hodil do vody a plavu do teď 😀 A především letos, po tvorbě několika marketingových strategií, cítím, že tím správným směrem.“

Kde bere inspiraci?

Aneta miluje cestování a, i když na to nevypadá,  tak i jídlo. Dost často tyto dvě vášně spojuje a na cestách nejen relaxuje,  ale především zkouší vše nové. A protože miluje také pohyb, vášeň pro dobré jídlo na ni nemá naprosto žádný vliv! Beze sporu je ozdobou naší kanceláře. Přiznáváme, že nejednoho kolegu či kolegyni inspirovala k pohybu.

Jsme rádi, že jsme se s Anet našli a doufáme, že nám to spoustu spokojených let vydrží.

Chceš se stát součástí našeho týmu? Mrkni na pozice, které právě hledáme!

Sdílet příspěvek

Další články

Všechny příspěvky

Máte zájem o naše služby?

Ozvěte se nám, rádi navrhneme řešení na míru i pro Vás!