en
Všechny příspěvky blogu

Surface vysvědčení

Autor: Simona Kokořová 28. 06. 2022 tým ze života Surface

Co by byl konec školního roku bez vysvědčení? Asi jako týden bez víkendu. Nebo článek bez nadpisu. A protože náš „pan ředitel“ nás často nechává, abychom se hodnotili sami, přesně podle nejnovějších vzdělávacích trendů, jedno společné vysvědčení jsme si vystavili.

Český jazyk 2

Letos jsme textovali několik nových webů a vytvářeli nespočet obsahových příspěvků. Nápady na copy, to by nám celkem šlo. Občas si ale ty větší texty pro jistotu necháme po formální stránce projet od p. učitele. A to doslova. Děkujeme za spolupráci Radkovi Štěpánovi.

Cizí jazyk 2

Domluvíme se, ale více cviku by nám neuškodilo. Jelikož máme z 90 % tuzemskou klientelu, tak nám to prochází. Pro jistotu ale poctivě trénujeme. Všechny oblíbené seriály sledujeme v originále. Co bychom pro studium neudělali! 😊

Matematika 3

Různé vzorečky a propočty jdou někomu lépe a někomu hůře. Proto si u nás práci dělíme podle toho, co je komu bližší. A tak se nám známka průměruje. Pro někoho z nás se dá říci naštěstí, aspiranti na jedničku holt mají smůlu. 😊

Informační technologie 2

Vždycky je co zlepšit, ale letos jsme studovali opravdu pilně. Používáme nové technologie a nástroje, ať už při vývoji nebo automatizaci našich vlastních interních procesů. Ne vše jsme ale kapacitně stihli posunout podle našich představ.

Výtvarná výchova 1

Povedlo se několik kompletních brandingů/rebrandingů a zpracování CI v souladu s marketingovou strategií. Na to jsme opravdu hrdí.

Společenské vědy 1

Na vztazích s klienty pracujeme a těší nás, že s většinou stávajících klientů pracujeme dlouhodobě. Letos se nám podařilo navázat několik nových úspěšných spoluprací a další se slibně rozjíždí. Na okurkovou sezónu to ani letošní léto nevypadá.

Chemie 1

Chemie nám funguje skvěle! Do našich online kampaní pečlivě odměřujeme ty správné poměry všech důležitých přísad tak, aby vznikla pořádně chytlavá směs!

Zeměpis 2

I když jsme v online světě, který nemá hranice, většina našich klientů je v našem blízkém dosahu. Osobní setkání jsou určitě super a v něčem je nahradit nejde. Rádi bychom si ale rozšířili obzory a vyjeli na služebku třeba na Malorku. Tak co Vesmíre? Pošleš nám někoho?

Tělocvik 1

Zvládli jsme všechny výšlapy, laser arenu i bowling, zahálet nebudeme ani v létě a těšíme se na společné tréninky beach volejbalu. I když tady máme hromadu ajťáků, toto klišé můžeme vyvrátit. U nás se pohybu nikdo nevyhýbá!

Pracovky 1

Pod rukama nám tady vznikají super věci. Weby, kampaně, strategie, grafika. Ale nebojíme se ani produkce a offline marketingu. Je super, vidět, když se návrh změní ve skutečnost. Od bloků, firemních desek, kelímků, balónků, letáků po katalogy a další tiskoviny nebo firemní 3D loga.

Příští školní rok si určitě vezmeme nějaké volitelné předměty jako enviromentální praktikum nebo zdravovědu. A rozhodně zvážíme založení literárního klubu!

Vy si užijte prázdniny, ale nezapomeňte, že léto rozhodně není okurková sezóna!

Sdílet příspěvek

Další články

Všechny příspěvky

Máte zájem o naše služby?

Ozvěte se nám, rádi navrhneme řešení na míru i pro Vás!