en
Všechny příspěvky blogu

Ohlédnutí za rokem 2021

Autor: Aneta Klimková 26. 01. 2022 ze života Surface

Jak už to tak bývá, i my jsme se na začátku nového roku ohlédli na ten minulý. Za minulý rok se toho v Surface událo opravdu hodně. A to nemluvíme jen o nových klientech a projektech, na kterých jsme pracovali.

Rozšířili jsme se

Z nedávného článku na našem blogu víte, že ze Surface odešel vstříc novým dobrodružstvím jeden z důležitých členů týmu, Michal. I přesto máme z naší celkové bilance radost. Tým Surface se totiž během roku 2021 rozšířil. Na pozici Key account managera nastoupila kolegyně Simča, o které se brzy rozepíšeme více. Kromě Simči se k týmu Surface přidal také Daniel, který rozšířil tým programátorů. Martin posílil obchodně – technickou část našeho týmu. Ze stážisty plnohodnotným členem týmu, to jsem já, Anet! Mám na starost svěřené kampaně a sociální média. Zaznamenat jste mě mohli určitě i zde na blogu. Další kandidáti do týmu jsou v procesu a rok 2022 tak vypadá víc než nadějně!

Spolupráce na obou stranách

Díky “úklidu” v interním systému jsme zjistili, že jsme v Surface za dobu své působnosti řešili přes 2000 projektů pro více než 160 klientů. Kolik jich bylo před interním systémem nikdo netuší! 😀 Je těžké jmenovat konkrétně, vážíme si každé spolupráce a děkujeme za ni. S radostí se podělíme o pár tipů, co nás u našich klientů v roce 2021 zaujalo, využili jsme a udělali (si) radost. Dobře, možná jich bude víc než pár, ale i tak se krotíme!

Firemní trička, která nám dodala i s potiskem firma For Job Protect, jste u nás na sítích již viděli. Služeb For Job Protect jsme ovšem využili také pro nákup svatebního daru pro jednoho z našich kolegů! Takže novomanželé mohli dělat parádu při rekonstrukci svého hnízdečka lásky ve stylových montérkách s logem firmy. Díky kvalitním ochranným pomůckám se o ně nemusíme vůbec strachovat! Děkujeme za pomoc při výběru a rychlé vyřízení!

Když už jsme u těch darů, Michal od nás na rozloučenou dostal krásné skleněné hodiny. Ty jsme nechali vyrobit přes námi navržený konfigurátor hodin. Za expresní dodání v období před Vánocemi a perfektní zákaznický servis děkujeme HugoGlass.cz. Na Vánoce naši blízcí mohli najít pod stromečkem také krásné ručně navlékané náramky z minerálů z e-shopu naší dlouholeté klientky. Každý náramek je odesílán v dárkovém balení s ručně psaným příběhem a potěší (nejen) každou ženu. Stejně tak jsme neodolali nabídce Mylovebag, což asi nemusíme vysvětlovat. Pánové blíží se Valentýn tak šup šup!

Kvalitní ruční práci a šikovné české ručičky mají i další naši klienti! Za zmínku určitě stojí proutěné zboží, díky kterým dodáte šmrnc každému interiéru a taky, jako v našem případě, neuděláte kolem krbu nepořádek. Krásné, ručně šité výrobky, kvalitní textilie, a hlavně inspiraci čerpáme v kamenném obchůdku Patchwork Holešov, kde probíhají i kurzy patchworku! V Holešově taky vždycky zavítáme do kamenné prodejny bytového textilu Polášek. A ruku na srdce. Kdo je z Holešova a nemá doma povlečení, prostěradla nebo alespoň utěrky od pana Poláška? My teda máme!

Jednu z novějších spoluprací jsme navázali s Okresní hospodářskou komorou Přerov.  Jejich možnosti školení nás zaujaly natolik, že aktuálně sami pro členy týmu plánujeme s Hospodářskou komorou vzdělávání na míru. Osobnostní testy od TCC online jsou dnes standardní součástí našich HR procesů a pomáhají nám najít naše silné a slabé stránky, včetně doporučení “co s tím”.

Jsme akční a tak spolu rádi podnikneme výšlap nebo další aktivity. Klasikou je vánoční firemní akce. Na té nám vždy přišla vhod bečka piva, ke které nám v HP Pivo zapůjčili také výčep. Bezpečně domů z akcí nás vždy rozveze Bezva Taxi. A protože je v životě nutné udržovat balanc, je třeba zařadit i pohyb! Někteří z nás vyzkoušeli Thaibox, jiní trénují na noční běh nebo chodí na tabatu, kde díky fitness pomůckám od MadMax formují figuru na léto. “Dětní” členové týmu se stali věrnými zákazníky Tymy centra a odpoledne strávené v přírodě na ranči u Tuffa můžeme doporučit nejen milovníkům koní. A na co se těšíme nejvíc? Až nám náš CEO Jirka ukáže, co se naučil na kurzu vaření, který od nás dostal k narozeninám v jeho nové kuchyni od Kn.lumir!

Cítíme, že rok 2022 bude dost nabitý a už se moc těšíme na projekty se stávajícími i novými klienty! A na závěr výzva pro naše vedení – co takhle v rámci testů produktů našich klientů pořídit Porsche jako nový firemní vůz? 😀

Sdílet příspěvek

Další články

Všechny příspěvky

Máte zájem o naše služby?

Ozvěte se nám, rádi navrhneme řešení na míru i pro Vás!